10 April 2011

Choclairs Pop It Or Drop It!!

Assalamualaikum.

Hehhe lama dah tak update kan. Actually tengah gian asyik nak main satu game nie. Nama dia Cadbury Choclairs Pop It Or Drop It. Memang best sangat-sangat coz dia seolah-olah macam nak kita selamatkan cadbury kita dari ditangkap oleh satu kaum yang memang suka makan chocolate.


Macamana nak main game nie? Firstly korang kena pergi laman web Fanpage Cadbury Malaysia and nanti dia akan keluar seperti dibawah dan after that korang klik "Choclairs Pop It Or Drop It".





Then bila dah klik, gambar kat bawah nie akan keluar pada screen korang pulak.


Then klik "How To Play" untuk mengetahui cara-cara bermain game tersebut. Ada 10 step untuk korang baca dan fahamkan. Game nie senang je sebenarnya. Tak complicated sangat pun. So jangan risau terlebey.



Orang dekat bawah nielah yang akan korang lawan. Dia memang suka makan choclairs. Grumpees ini memang akan curi korang punya choclairs sampai korang dapat Game Over


After dah baca semua rules dia, korang dah boleh "Start Game" and buktikan kecekapan dan kepantasan jari jemari korang untuk memenangi hadiah yang berbaloi-baloi.

Intro

Game Over T_T

Level Completed!


Memang best main game nie. Korang boleh terus Log In Facebook korang after this okay!

Hadiah yang bakal korang menang memang boleh dikatakan sebagai berbaloi-baloi kerana Cadbury Malaysia akan menawarkan hadiah seperti berikut:



  1. Grand Prize: A trip for 4 to Gold Coast Australia for 4 days 3 nights. Package include a one day pass to Movie World for 4 people!
  2. 1x HP Mini Notebook
  3. 1x HTC Wildfire Mobile Phone
  4. 1x Sony Playstation Portable GO
  5. 1x Sony Bloggie Touch Camera

2 comments:

Pirate said...

plg tinggi awak dapat bape? sy plg tinggi pun br 500++ br start mlm td heheh

Cik Effie said...

Pirate: Hehhe paling tinggi baru tadi dapat 880 markah. sengal betul asal level 3 jerk mesti game over. heish.