07 April 2010

Thanx sebab buat saya tersenyum

Haha..rite now tengah buat ape?tersenyum depan Lappy..Kenapa?sebok jerk nak tahu..!Okay2 nak bagitahulah nie tapi sabarlah..Sebab kelakar baca ayat2 dekat "theSCREAM" kiter and dekat page orang lain..macam2lah..kelakar2..Yang paling kiter suka is statement 'Mr Sangkut - Sangkut jap sini huhu'..Korang tahu aku terbayang apa?terbayang macam die duk sangkut2 barang dekat belog kiter and terbayang macam2 lagilah..Haha..thanx Encik Sangkut sebab buat kita ketawa guling2 kat depan lappy..Sebab hari ini sangat memenatkan dan sangat sedih bagi kiter..Sebab ape??tapayahlah kamu nak mentanya2 saya kenapa...Saya malas nak taip..itu saja..

Okay sambung blogwalking..Haha selekeh betul..sambil blogwalking sempat lagi update entry semata2 nak bagitahu statement Mr Sangkut..Hehe..Sangat comel statement dia...Okey dah..Sambung jap lagi lau kiter tak tidur lagi..



3 comments:

Darkbatman said...

effie..nape tmpat chat xleh nk leave komen??

Darkbatman said...

xdpt lg nk leave comment.. cbox 2 cam tersangkut..

Darkbatman said...

hahah..2la tersenyum sgt ngan mr sangkut kan? gelak guling2..ahhaa