24 April 2010

Tag kedua dari Missing Chapter

Okay ini tag kedua dari Missing Chapter..I don't the title but i only know that i have to answer all the question in this tag..Ouh actually i love being tagged....hahaa..Okey wanna know the answer?Please click READ MORE..!








1. apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Boleh tak kalau Fi nak tikam dia dari depan pula?


2. 6 org di hati anda ?
[1] Allah
[2] Ayah aka Encik Anwar
[3] Ibu aka Puan Fatimah
[4] Adik lelaki aka Afiq Afiffudin
[5] Adik Perempuan aka Amanina Najwa
[6] Si comel Atashinchi aka Ahmad Aqil Shamsul


3. Anda rasa anda comel ?
My readers yang dikasihi, sila jawabkan soalan ini boleh?


4. Single or taken?
Taken..*jujurnya*


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Saat Terakhir by ST12..Lagu tema belog cik effie yerk..


6. Last text message?
Jap nak check..From my mother..Its about my dad's t-shirt size..Nak beli baju for his upcoming birthday..Tapi tak tahu size apa..Haha nampak sangat tak yang fi tak pernah beli ayah baju..Erkk saya duduk jauh okey..Tak sempat nak check ayah pakai baju saiz apa..But every year mesti ada kek..Last year i made it myself..Haha kenapa jawapan nie terlalu panjang ek?


7. Last phone call?
I called my mom tadi bout story kat atas inilah..

8. Hari terakhir anda menangis?
I can't remember..Lately tak ada masa nak menangis because banyak kerja kena buat..Haha boleh tak jawab gitu?

9. Apa perasaan anda semasa jawab tag ni?
Penat nak kena edit satu persatu..Haha


10. Anda rasa tag ni best?
Umm agak best..Silalah buat tag lagi yerk...



Senarai Nama yang nak ditag:

1. Reine Byxura
2. Aie aka Darkbatman

p/s: yang lain kalau rasa nak jawab tag ini dipersilakan okeyh..Orang yang nak di tag telah ditagged oleh Missing Chapter

2 comments:

AKU said...

jujur dah 2...hehe....

e F F i e said...

Hehehe thanx for the comment..