18 April 2010

Cafe Corner Di buka






To Encik Cha'on, Encik Padin, Encik Aie dan Encik Jericho aka Missing Chapter sila jangan segan-segan nak click read more di bawah okey..Entry ini khas untuk anda..Yang lain nak baca silakan..Jangan segan-segan..





Nah air untuk Encik Cha'on dan Encik Padin



To Encik Jericho aka Missing Chapter..Nah aku bagi kau satu beg terus..Hari2 nak kopi..Tapi kenapa kacip fatimah yang kau nak?? 
Nah aku tukar ke tongkat ali..Baru seswaiii..

Ni untuk Encik Aie


Huh pehal Effie buka Cafe Corner dekat blog?Semuanya bermula di blog Encik Aie..Si Jericho ar mula-mula mintak suruh buat kopi kacip fatimah..Bongek sungguh..Lepas itu dari blog Aie dia mintak dekat blog Cha'on pulak..Lepas itu dekat blog Cha'on dia mintak, dekat blog Aie pun dia mintak..Dekat blog ini lagilah bertalu-talu dia mintak kopi..Lepas itu si gedik Cha'on pulak nak milo lambung 3 kali..Ni aku bagi milo tabur sekali..Tiba-tiba Si Aie pula nak Ais kacang..Special tu aku bagi untuk ko Aie..Siap ada eskem..And dah nak out si Padin pula gedik2 nak ikut Cha'on nak air milo..Perghhh...Sebenarnya dah lama dah..Tapi baru hari ini Effie buat entry..Haha..


Pesanan Penaja: Psst Cha'on..Neslo tak sempat buat okeyh..Esok pulak yerkk..Hahaha..

14 comments:

Chaon Cornerz said...

pergh.. sedap effie buat.. lambung2 melo sampai bertabur kat atas tue.. hahha.. TQ effie.. cepat2 buat neslo plak ok.. ngee~

e F F i e said...

baik encik cha'on..order hari ini malam esok baru sampai..hahahaha

Jericho said...

Tahniah, satu satu ent3 superb dari Effie..

Gambar pertama: Macam tak ikhlas jer tu buat milo tu. Lambung2 3 kali tak sakit perut ker?

Gmbar kedua: Dah salah tu.. Kacip Patimah la.. bukan Fatimah... Jenama orang kampung ni sedap ker? ada ni kang cirit birit. hehe.



P/s ye lah, comey jer umah baru kamu ni.. mesti tangan dah berketul2 ni.. hehe

e F F i e said...

Jericho::Haha itu dah lambung 3 kali pastuh siap tabur milo lebih okeyh..terlebih ikhlas taw..haha..

P/s:tangan dah berketul2 dah nie wat umah baru..ye r nak siapkan dalam masa beberapa jam jerk..kau boleh?haha

Jericho said...

Mesti atas pertolongan tangan berketul Aie ni kan? Saya pun kira nak renovate la umah ni.. nak pindah lokasi jap.. kalau sempat mungkin esot nak settlekan...

e F F i e said...

lohh kenapa laks aie?wat sendirik okeh..hehe

darkbatman said...

ahaha..dlm byk2 air, aie ais kacang aku gak paling best effie buat..korg berdua mesti xtdo lena pas minum 2..panassss beb!!ahahaa

e F F i e said...

kahkahkah tawu xpe..es kacang encek aie nieyh memang tebaik r..siap ade eskem..air panas apa barang..

wawan said...

milo tabur di atas adalah yang terbaek!!!

mytafa said...

sedap nyer.....

e F F i e said...

wawan::hehe memang terbaik selepas dilambung 3 kali lepas tuh boh extra milo plaks..haha

e F F i e said...

mytafa::Haha pic pakcik google jerk

padin said...

hak hak hak.. baru siap da milo ais yang di pesan, da sempat minum air lain2 da, keh keh.. mekaseh ya..

e F F i e said...

uik encik padin..hehe semalam suruh hari nie baru nak minum?tak basikah?