09 April 2010

Apa yang anda tahu tentang Darkbatman Dot Com


Salam semua..
Hmm actually this entry is about a giveaway from Mr. Darkbatman
yang selalu sangat nak bagi orang duit and hadiah tapi tak pernah menang T__T



 
Apa yang kiter tahu pasal Darkbatman.Com?
Seperti yang semua orang tahu, dia ada domain okey..
Kita tahu pasal DARKBATMAN.COM ini bermula dari Cbox..
Dia ada ajak join contest dekat blog dia..
Start dari hari itu, blog dia adalah blog yang paling kiter suka baca..
Sebab macam-macam tips ada dekat situ..
Bila baca tentang entry awal2 dia bulan Januari 2010 memang kelakar
Macam budak2 pun ada..
Sebab banyak guna short form
Now dah pandai dah..
Dah tak guna shortform..
Susah kan nak up traffic kalau guna short form..
Tak mesra search engine nanti..
Belog dia sangat simple..
Tak perlu meriah2 bubuh lampu lip lap lip lap
wat mata readers juling baca entry korang ke hape kan..
Blog dia memang mudah nak dibaca..
Mudah nak difahami..
Dan mudah nak wat orang kembali ke blog dia..
Sebab itu kita sangat suka baca blog dia..


Okay tentang pemilik DARKBATMAN.COM?
Kaji punya kaji, nama dia adalah ZAINAL ZUHRY
Or lebih dikenali sebagai AIE or MR SUPERMAN vs DARKBATMAN
Full time blogger sejak Januari 2010..
Baru lagi okeh...
Tapi dah sangat glamour diantara blogger..
Macamana nak jadi glamour macam dia?
Pandai2 lah up traffic..
Buat entry yang sangat memberi kesan ke hati orang ramai..
Itulah yang readers nak sebenarnya..
Dan blog ini ada semua itu okey.. 
Dia nie memang blogger yang peramah
Means that dia akan cuba membalas segala blogwalking orang
walaupun orang itu hanya blogger biasa macam kiter
Woah dia sangat rajin bagi tips segala serba-serbi
Korang nak tahu pasal apa?
Macamana nak bina badan?
Macamana nak jadi nuffnanger yang terbaik?
Nak tahu tips2 menarik?
Tips2 untuk lelaki sangatlah banyak dekat blog dia..
Dan yang terbaru..
Dia dah pandai dah wat gosip2..
Pandai wat entry pasal dunia artis yang kadang2 diatas dan kadang2 dibawah ni..
Memang berbaloi kalau pergi belog die..
Or should i say website die
sebab die dah ada domain sendiri kan
*jeles disitu*


Seorang yang takut dengan lipas
Seorang yang rajin mengupdate entry
seorang yang rajin mencari kawan dan sebagainya

Hmm giveaway yang dulu dia buat memang best..
Nak2 yang dapat hadiah Bodyshop itu
*jeles sekali lagi*
Apa yang best pasal hadiah itu?
sebenarnya bukan pasal hadiah itu tapi pasal cara dia membungkus hadiah
Penuh tekun
Penuh sopan santun
Takde ciri2 lelaki tak pandai balut hadiah okey...!!
Yang best tanda harga siap tak buang
punyalah semangat kan nak balut

Hmm
Ada orang cakap dia nie single mingle lagi *ye ke?*
So pada sesapa yang single
*yang double tu duduk diam2*
silalah rajin komen entry dia
komen2lah cbox dia selalu
mane tahu kot2 dia tersangkut dengan korang
BHAHAHA


Okay berhenti disitu..Itu baru syarat pertama untuk menang kontest okey!!
Apa kau ingat orang senang2 nak bagi duit RM250.00!!

Okay syarat kedua..
Jadi follower beliau..
Hmm start kenal dia kiter dah jadi follower dia..!
Aiyarkk tersipu2 malu nak ngaku...

Syarat ketiga..
Letakkan banner duit dan backlink
Awal2 lagi dah dipaku dengan paku tekan kat atas sinun

Syarat terakhir pula
Jadilah pembaca setia belog dia..
Jangan risau sebab belog dia
antara belog yang pertama sekali akan saya buka
setiap kali kiter online

Hmm kenapa yerk kiter excited dengan contest ini?
sebab hadiah dia sangat lumayan...
Pemenang pertama = Rm150 bank in terus ke akaun anda
Pemenang pertama = Rm150 bank in terus ke akaun anda
Saguhati Rm10 akan diberikan kepada 5 orang yang bertuah
supaya peluang korang untuk menang semakin cerah. *kata beliau*

Cepat2 join contest ini..
Tarikh tutup adalah 25hb April 2010...!!
Cepat join sebelum terlambat..
tapi korang janganlah join ramai2..
Nanti aku tak menang...
BHAHAH..

Okey bagi sesiapa yang nak join




5 comments:

darkbatman said...

cpt jer dia join..bgs2..thx support aie yer effie..bru jer kenal tp cam dh lame kenal.hehe

- e F F i e - said...

alololo ayat die..mensentuh hati..haha..kiter suka berkawan..

M!Er4N said...

jom join contest yg menawarkan hadiah lappy acer n rm20 per refferal

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

rizal jabai said...

lau menang.nnt kita bole la tumpang menang juge..heee

faiz said...

macam best jek... hikhik... kalau menang, bak sini 10 hinggit kos komen aqu nih.. :D