24 March 2010

What happen to my leg????

OMG kenapa dengan kaki saya?kena gatal2 pula sekarang..bongeklah..!!Bahagian kaki sahaja okay..daripada bawah sampai kat betis..xsakit pun tapi macam biasalah..menggedik jerkk mintak digaru..

Did you see that??


Dah jadi macam apa dah kakiku ini..!2-2 belah kaki okay..!


See that tiny little annoying red spots??


Ya Allah..kenapa ni?nak kata kita main air kotor takde pulak..nak kata tak mandii,takkanlah..sehari sampai 3 kali mandi..nak kata kena ulat bulu,ulat bulu mana yang menggatal nak kat kita?lagipun kalau kena ulat bulu for sure 1 badan dah habis merah2..


Annoying gila seyh dengan red spots ni...takkan nak kena demam campak plak?kecil2 time darjah 1 kita dah kena..Huish..menyesakkan fikiran betullah..!!


Anyone out there yang tahu macam mana nak bagi hilang benda alah itu please please please tell me how to get rid of it immediately okay..please sangat2..annoyinglah red spots tersebut..Huish..














5 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

uish..kne pe 2...
luvbite ke 2..hihi

syue said...

mcm denggi je. huhu. baek pegi jumpe doktor. dulu saya kene denggi, mcm ni la red spots kt kaki.

afifahanwar love shazrin said...

haha bukanlah...kena gatal2..huish kamu..sanggupkah orang nak wat luvbite bebanyak camtuh..!huhu

afifahanwar love shazrin said...

alaaa syue..xmaulah...takuttt...nie gatal2 jerk kot..sebab hari tu dia skit jerk tapi tangan gedik nie dok garu2..merebak plak..

.:reine:. said...

uish mengikut pengalaman, nampak seperti eczema..sebab gatal kan? effie ade past history kah?ade asthma? salunye eczema can be trigger by stress..or habuk2..effie boleh la cari lotion2 kt pharmacy..hehe hope can help..ke dah baek? :p