21 May 2012

Bored.


Last weekend aku cadang nak buat Almond London. But tak tercapai akalku jua. Setakat dapat celup chocolate je. Huhhu. Dapatlah dalam 5 bekas yang 20 pcs tu kan. Now ready stock pada aku ada 8 bekas.

Hahha yeah aku boring gila. Tengah tak ada tender. Tak tahu nak goreng apa dekat dalam Daily Task aku nie. Sampaikan aku kena buat photostating selai dua pun aku tulih dalam Daily Task. Hehhe dari tak ada apa-apa kan. Kurang-kurang ada gak kerja aku untuk sehari.

Last weekend juga adalah sesi mengemas barang-barang. Aku pelik ah. Rasa-rasanya masa aku masuk rumah tu, barang aku ada dalam satu beg besar je. Now dah beranak pinak pulak dah. Hampagas sungguh! Sudahnya baju-baju yang memang confirm aku tak pakai lagi, aku nak pass kat orang. Mungkin nak derma pada yang lebih memerlukan. Ada sesetengah baju tu aku just pakai 2-3 kali je sebab aku tak selesa. Dalam satu beg baju gitu jerk. Campurlah dengan T-shirt+Tudung+Selendang. Siap ada inner lagi. Hahaha.

Got a call from my ibu last night. InsyaAllah dieorang akan turun Shah Alam next week. Okay excited tetiba. Rindu gila nak dengar celoteh Aqil. Rindu nak borak panjang dengan ibu. Rindu nak rebut baju Padini dengan Najwa. Rindu nak bertekak dengan Afiq. Rindu nak salam ayah. Rindu sangat-sangat. Bukan tak nak balik. Tapi faktor kewangan dan masa yang terhad buatkan aku jadi berbelah bahagi nak balik. Last aku balik JB awal bulan lepas. Lama dah tu. Huhuhu.

Last week hari Selasa birthday ayah aku. Next week hari Selasa juga birthday Afiq. Hmm where to? I-City? Macam best jerk. Eventho rumah aku dekat gila dengan pintu I-City tuh, tapi belum pernah lagi aku masuk sana. Sadis tak sadis? Yus cakap pergi berdua macam bosan je. Hahha nie aku nak bawa family sekali a.k.a bakal keluarga mertua kau. Wajib pergi!

"take a chance. because you never know how absolutely perfect something could turn out to be"

2 comments:

zulfikar hazri said...

mesti dak Uitm shah alam ni, duduk kat area flat sek7 tu eh? blok berapa? :)

Cik Effie said...

Salam. Hai. Yepp student Uitm. But long time ago lah. And not in Shah Alam. Uitm Arau, Perlis. Blok 15. Nak pindah dah pun. Hehhe.