24 February 2011

5 ciri-ciri perempuan yang aku tak suka!



Salam semua. Entahlah tak tahu kenapa tetiba hari ini nak tulis pasal 5 ciri-ciri perempuan yang paling aku tak suka. Macam tak puas hati bebenar kan bunyi dia. Eeww! Okay let's check it out!

Perempuan yang suka brag/menunjuk-nunjuk pasal boyfriend dia.

Okay this type of gurl memang buat aku rasa benci gila. Kalau boyfie dia setaraf Brad Pitt ada kereta sport 50 bijik ada rumah macam istana pastu maid dia ada beratus, pakai credit card tak nak kalah kan. Hmm yang macam itu memang aku tabik spring ah kan. Ini setakat rupa tak berapa nak ada, tinggi pun tak seberapa, keluar dating pun harap duit kau je yang keluar belanja encik boyfie tuh apa kejadahnya kau nak heboh kat orang kan.


Perempuan yang pakai baju tak semenggah/tak senonoh.

Hei kau! Baju apa seyh kau pakai? Geli aku noks! Lepas itu dok claim kau anak puteri raja dari mana entah. Keturunan tak nak kalah. Nak guna nama somebody kan! Kalau kau ada barang branded2 then nak cakap kau anak orang kerabat, okay fine aku boleh ah percaya kan. Hei choi choi ah kau kan.


Perempuan yang sombong dan berlagak nak mamp.

Ini memang aii nyampah noks! Kalau muka itu cantik tak hape. Ini nak ikutkan cantik, aku lagi cantik. Nak kata pandai, aku lagi pandai. Tapi tak pasal-pasal nak nyombong macam kau anak datuk kan. Anak datuk pun tak sesombong kau. Hek eleh kau. Vegetable pun tak tahu ke? Laptop Acer jadi ACIR okay! Wakluu. Huuuu geli aii nyah!


Perempuan yang suka menipu.

Hoi kau! Apa kau dapat kalau kau menipu? Kalau menipu dekat orang bodoh itu boleh ah kan. Ini tak. Nak tipu tak agak agak kan. Tak amik Biologi tapi boleh amik medic dekat Matrix USM Penang pastuh skang tak nak jadi doktor nak jadi ahli farmasi je. Diploma takde Degree lagilah takde tiba-tiba ngaku ngah belajar Medic kat obersi amik Master kau. Pointer tak nak kalah kan. Pointer 10! SEPULUH ok! Bukan 4! Gila genius kau kan.


Perempuan yang berbau busuk.

Adeh kau buat malu aku je noks! Nak gi dating tapi rambut bau busuk. Then bila dah kena sound leh lak kau spray rambut kau dengan minyak wangi kan! Hahha gila babeng kau nie. Genius Genius! Bila orang dah tegur tuh, pepandailah mandi ngoks! Itu pun nak kena ajar ke? Adeh sengal ah kau. Dah ah nak gi dating! Boleh pulak buat macam itu. Ehh takpe! Boyfie kau pun serupa je kan bau dia. Yaksss!

6 comments:

antudegil said...

perempuan berbau busuk??! wakakaka!! ini sangat bizarro lagi dare gila.

.:reine:. said...

hahaha agak tak puas atie jugak la di situ..sabar jelah cik effie oii.. ;p~

Cik Lilo said...

Hahahahaha pointer 10 doeeeee, gila hebat! Pelik gila tak ambik bio ambik medic. Hoiii dah pandai sangat tuh!

Cik Effie said...

Antudegil: hahha memang gila ah perempuan itu. Dah ah perasan cantik.

Cik Effie said...

Reine: Dia nak tipu pasal benda yang dia langsung tak tahu kan. So memang agak patutlah dia kena sound. Tahu tak, budak2 lain siap buat poster dia satu kertas A4 tampal banyak-banyak then letak IC asal dia. Boleh tak dia nak cakap itu bukan IC dia? Padahal dah tentu2 number ic tuh didaftarkan atas satu nama je.

Cik Effie said...

Lilo dear: Memang terlebih pandai tuh. Genius yang amat amat ah! Orang nak dapat 3 ke atas pun mengah. Dia siap dapat seploh lagi. Eew dah ah busuk. Serius memang sangat tak puas hati dengan dia nie.