06 January 2011

Graduation Day




Hahha lambat gila update pasal graduation day kan..Grad hujung bulan 11 hari itu..Nak update awal bulan 1..Hehhe..Nasiblah badan..Siapa suruh tak bayar P1 awal awal..Kan dah kena block hari itu..



Okay jom kita tengok gambar..Nak cerita satu persatu memang banyak yang tipu ah nanti sebab dah lama..Dah nak hilang dah memory itu..Hahha..



Terminal Larkin

Courtesy of Mak Uda and Ayah Uda



Ayah and Ibu




The love of my life


With my buddy "Adeq"



Tengah belajar macamana nak amik scroll

Okay kami memang comellll
Flower bouquet from Ibu and Ayah, cute teddy bear from Mak Anjang

Dekat rumah acu but dah macam dekat dalam studio pula
The families
Berebut nak amik gambar depan banner..
Cute teddy from Mak Anjang..See that logo?

Dah zoom..Feel good whenever i see that logo
From Acu.. The Bank Of Bear..

Ada duit doposen and lima posen je dalam nie..Dah cecah RM60 something..Hehhe..

With my brother Afiq..

No words can describe how I really feel on that day..
Thanx to all the wishes through my Facebook Account, Blog, SMS, Calls and emails..


Pesan Cik Effie: Sumpah sepanjang majlis, my Mortar Board (topi konvo) itu asyik terjatuh jerk..Samada kepala fi besar or terlebih kecil or tak bulat ke hape fi tak tahu..Nasib baik tak jatuh masa tunduk depan Pro Canselor UiTM time amik scroll..!

2 comments:

padin said...

woit effie, congrats yaww!! ekekee..

Cik Effie said...

thanx padinno