11 April 2010

Semua tentang Afifah Anwar



Nama penuh: Afifah Binti Anwar
Tarikh Lahir: 29th Julai 1986
Tempat Lahir: Hospital Segamat, Johor
Menetap: Johor Bahru
 

Benda yang paling saya suka buat?
Saya suka bermain dengan code..hepp hepp bukan Da Vinci Code itu..bukan2..sila betulkan tanggapan anda..ehem ehem ini code yang ade dekat dalam belog tu..alahai yang edit HTML tuh..benda itulah yang kiter suka..suka mentry2..last2 kalau korang tengok susunan belog yang tunggang langgang, maknanya code itu tak menjadi okeh...EHEHE *korang tak payah gelak sama boleh?*..okeh benda kedua saya suka adalah membuat kek dan desserts..wow its so delicious okeh..Apa yang paling saya suka?Hmm buat puding roti, puding karamel, cupcakes, Kek chocolate..Cuppies yang paling saya suka buat adalah cuppies perisa chocolate, vanilla, carrot, apple dan masih belajar wat yang lain...Peringatan kepada anda..saya tak suka makan kek okeh..haha..Okeh saya suka online..Online boleh mendekatkan diri saya kepada anda *ayat nak artis jerk lebih*


 

Benda yang saya tak suka?

  • Orang yang hipokrit *sape suka kan?*

  • Orang yang tak pandai nak hormat orang lain

  • Orang yang tak reti nak jaga maruah orang lain

  • Orang yang tak suka nak tolong orang lain

  • Orang yang perasan cun/hensem padahal muka biasa2 jerk

  • Orang yang gedik tak bertempat

  • Orang yang suka kutuk orang lain

  • Orang yang cakap kasar especially girls *xseswaii okeh*

  • Orang yang merokok *kind of allergy with that thing*

  • Orang yang saling membenci

  • Orang yang perasan bagus
Orang2 ini sangatlah jarang tergolong dalam senarai rakan rapat saya okeh




Benda yang saya takut?
Okeh2 senang jerk..Kiter sangat takut dekat benda2 yang bentuk macam ular..Contoh, cacing, pacat, lintah, ular sawa ke tedung ke selar ke anaconda ke jangan harap kiter akan tengok dieorang dengan penuh minat okeh..Walaupun die duduk dalam balang kaca ke hape, tetap tak menarik minat kiter pergi dekat ngan dieorang..sape2 yang nak dengki kiter dengan benda2 gini, nama anda akan disenarai hitam..Percayalah..bila kiter tengok gambar jerk pun kiter dah meremang bulu roma, seram sejuk, geli, takut dan sebagainya....




10 fakta tentang saya?*nie pun nak bagitahu?*
  1. Tak suka tidur pakai bantal..Berbantal lengan takpe..Motif?~
  2. Tak suka tidur pakai selimut...!!Rimas..Selalu selimut kaki jerk..mula2 r..5 minit pastu selimut dah kat bawah and bantal dah golek2 kat bawah
  3. Tak suka makan kek pisang walaupun pisang betul sangatlah saya suka..Sesisir pisang itu boleh dimakan dengan sekali lalu okeh..
  4. Sangat suka buah2an..Sebab?entah tak tahu..Maybe ayah selalu beli..Buah2 tempatan paling saya suka okeh..*betul2 rakyat mesia*
  5. Sangat suka window shopping..Yeke?selalunya walau tak berduit, tetap pulang dengan barang..HAHA
  6. Saya sayang handphone saya..Handphone ape?Sony Ericsson W890i..*selalu silap eja Ericsson..Nak eja mesti tengok belakang handphone dulu*
  7. Saya suka baca belog orang..tak kesahlah cincai mane ayat2 mereka, selekeh mane belog mereka, tak best mane pun belog mereka, saya tetap akan baca dengan tekun sebab setiap orang itu tak perfect dan setiap orang itu tak sama dengan orang lain..even kembar siam pun ada perbezaannya kan?
  8. Saya suka pergi jalan2 dengan family..Apa yang best?korang tak pernah buat ke?Hmm best tau..Banyak advantage..Transport dah free..Kurang2 pun minum air dah free..And boleh together2 have fun dengan family..*memang semangat kekeluargaan betul*
  9. Suka makan chewing gum and lollipop and mee goreng mamak and air teh o ais and pasemboq and air 100+ and dah diam..!
  10. Suka belajar macamana nak cantikkan belog..Special thanx to Nadya yang tak penat nak bagitahu mane dapat layout2 itu dan code2 itu dan sebagainya..



My favourite colour?
Soft pink, Baby blue, light purple, bright yellow, greeny green and orangy..




My favourite stuff?
All my high heels, all my 'froggy collections' and all my accessories like necklaces, bracelets, and anklets..





Pesanan Penaja: Sila baca segala tentang saya ini sampai habis then barulah korang boleh judge siapa saya..Jangan tak kenal dah nak kutuk2 orang ke hape..hate that kind of people okeh..!!










 

4 comments:

.:reine:. said...

ala tomey nye bubble2 ittew..hehe awk comel!! :D

- e F F i e - said...

hehe awak comel jugak...

Darkbatman said...

haha..blehla ku mengorat pasne..hah, takut ular? bgs2..leh aie cr ular plastik byk2..ahah..erm, org yg pasan hensem 2 cmne?? jelaskan sket2..takut2 nanti xnk close ngn aie kan?hehe

- e F F i e - said...

kamu carik ular pastik tu kiter takmo kawan ngan kamu dah encik aie aka mr superman vs mr batman..huish kekeliruan identiti sungguh mamat ensem nie..