16 April 2010

Perkahwinan kawan kiter..






Salam..Pheww semalam dapat berita lagi seorang bekas rakan sekolah kiter nak berkahwin dengan pilihan hatinya..Hamboiiih bilalah Cik Effie nak kahwin yerk?Asyik pergi kenduri kahwin kawan-kawan saja..

Okay the invitation card sekarang memang canggih-canggih belaka..Nak tahu kenapa kiter cakap ia canggih?Sebab dia invite tak pakai card dah weyh..Pakai internet saja..Sila scroll bawah untuk tengok gambar okey..And kalau tak nampak, tak payahlah korang nak gedik amik kanta ke hape..Click jerk gambar itu jangan segan2..

Yupp bride-to-be is my ex schoolmate..Encik Imanuddin..


Kagum disitu..Awal-awal masuk dah kagum okeyh...


Ini majlis untuk pihak perempuan..


Dan majlis untuk pihak lelaki diadakan di Batu Pahat..


Galeri gambar masa mereka bertunang pun ada disini..


Siap boleh tulis ucapan okeyh..




Ucapan tahniah ditujukan khas buat kedua-dua bakal mempelai..Semoga korang ceria selalu menghadapi liku-liku hidup alam rumahtangga nanti..Kiteorang budak-budak THRUSTER aka Ex-SMKAJB batch SPM 2003 mengucapkan tahniah dan berdoa agar korang sentiasa saling menyayangi antara satu sama lain dan saling memerlukan antara satu sama lain..Dikurniakan anak yang sangat comel dan semoga hidup korang dilimpahi rahmat dari ALLAH SWT..


InsyaALLAH after reunion batch kat Gunung Ledang 5 and 6 June nanti kiteorang terus gerak pergi BP okey..



Pesanan Penaja: Bagi sesiapa yang ingin buat walimatul urus seperti gambar-gambar diatas, sila layari Undangan Walimah. Website mereka masih dalam proses penyiapan lagi..So kalau ada masalah, sila hubungi mereka pada alamat e-mail

2 comments:

.:reine:. said...

haiii cerita kawen gak ke? haha haa bile cik effie nk kawen? buah hati da ade kn? ngee =D

- e F F i e - said...

ehehe reine..
aahlah..
kawan kiter ramai dah kawen tau..
huhu..
bab kawen memang saya takut okeyh..
tak tahu kenapa..