23 April 2010

Final Exam Part 1

Most of Uni student are right now tengah busy dengan final exam kan??Korang dah Prepare ke belum?Effie?Huish mestilah dah prepare..Baru siapkan stationarries sahaja okey..Haha actually my preparation dah 40% complete..Study tu study jugak..Blogwalking itu harus juga..Hehe how i do it?Lets Check it out!!











Bukan mudah nak naikkan trafik belog okeyh..!Korang kena selalu blogwalking orang..Kalau tidak, nuffy korang itu hanya dijadikan perhiasan sahaja..Hahah gila kentang ayat..


Walaupun korang busy study, tak bermakna korang kena tutup terus laptop pastuh simpan jauh2 laptop itu dan pastu kunci pakai mangga besi ke hape..oh no no no..i'll try that once but tak payah nak tipu..takkan jadi punya..Hahaha..


Bagi sesiapa yang main game kat Muka Buku lagilah payah kan..Macam Effielah..Nak kena petik sayur kat Farmville, nak kena bagi haiwan makan dekat Petville, nak kena jaga hotel kat Hotel City lagi..Tuh bandar Effie kat My Town itu lagilah...Lambat sikit kutip sewa dah merah..Hahaha..Hmm yang paling tak suka pula, boyfriend dekat Sorority Life itu lagi gedik..Tak jumpa sehari, balak dah kena kebas okey..Hampeh betul si pengkebas itu..


My strategy to settle all this problems?Adalah..Tak nak share nanti korang tiru..Haha gila jahat..Okey2 for Farmville..Fi akan tanam sayur or buah yang akan dipetik dalam masa 3-4 hari sahaja buat masa sekarang..So tak adalah kan nak kata fi asyik online petik sayur jerk keja..Haha bukan okey!Korang digalakkan tanam pokok sebab pokok boleh buat kita ada oksigen yang banyak..Haha okey gila!Bila tanam pokok kat Farmville, korang tak payah nak kisah kalau tak Harvest, pokok itu mati ke hape..So banyak benefit tanam pokok nieyh..Haha


Petville?OMG memang jarang buka petville okey..Sekali buka, my pet yang nama Fluffy White itu kena tahan masuk lokap..Hampeh betul Fluffy..Lambat sikit bagi makan ko dah lari yerk!Sape maen game ini silalah bagi dia makanan yang tahan lebih dari 48jam...Haha so dia tak akan cepat lari..Haha..


My Town, Hotel City, Social City and segala-galanya itu sila korang buat seperti diatas okey!Takkan nak kena terang satu persatu kowt..Huhu..Penat woohhh..


For bloggers yang ada exam, sila jangan terlampau blogwalking sangat okey...study itu penting..Rite now siyesly fi hanya blogwalking orang yang fi kenal sahaja macam Aie, Cha'on, Nina, Reine Byxura, Jericho, Padin, dan sebagainya..Huhu betul okey tak tipu..Jujur nieyh..Tak sempatlah korang..!And fi hanya balas blogwalking orang yang jengah belog Effie nieyh..Hehe..


Okeyh itu sahaja nak share ngan korang..nantikan entry Final Exam Part 2 plak..haha ko ingat ko pengarah cerita ADAMAYA ke nak wat episod2??

2 comments:

Jard The Great said...

huhu.... salam kenal.. mencarik tips untuk naikkan trafik.. lalu terjumpa blog neh dari darkbatman.. hehe.. salam kenal!

e F F i e said...

heheh fi thanx okey..salam kenal juga..