19 April 2010

Busy Busy Busy





Assalamualaikum and salam sejahtera semua..Ecececeh..Okey2 jujur ini nak bagitahu dekat semua bloggers yang sudi jengah Belog Cik Effie ini..Saya sangat sibuk sekarang..Wah kau Perdana Menteri kah Effie sampai sibuk tak hengat?



Memang betul okey saya sangat sibuk..Iyalah hari ini dah 19hb April..Wahh dah 19hb?Meanings that i only have 12 more days to study for my first paper that will be on 2nd May 2010...Okay paper hari Ahad sangat Effie tak suka okey..Kita tengok saja orang keluar Kangar or Alor Setar ke kita kena jawab exam..Huhhh!Tak seswaii okey..


Lepas habis first paper pula nak kena prepare for second paper..Second paper ini pada 9hb May 2010..Hamboiiiihhh paper semester ini hanya dua tapi kenapa mesti 2-2 hari Ahad?Dahlah 9hb itu last day of final examinations UiTM seluruh Malaysia..Dia bagi petang pula itu..Geram jerk rasa..Every semester memang selalu macam itu..Hadoiiilah..Tengok jerklah parents datang ambil anak dekat hostel..And nasib baik Effie tak duduk hostel sem ini..Kalau tak jadi macam sem lepas..Dok tolong angkatkan barang kawan yang bapak giler punya banyak lepas itu hantar dekat lobby hostel tunggu parents dieorang datang ambil lepas itu tak salam tak apa terus blahhhhh..!!Hamboihhh si kawan itu...Hampas kelapa sungguh kamu yerk..


Okay2 dah..!Sebenarnya tadi nak bagitahu kita busy jerk..Ini dah sampai bab tak penting pun nak cerita...Okay2 i have to admit aii suka lari tajuk okeyh..Dah..!Nak study..Maybe Effie jarang on9 after this sebab tak sempat..Nak fokus nieyh..I'll try to post a new entry once for 2 or 3 days..Erkk..boleh percaya ke?Silalah percaya..Ciao..!

3 comments:

darkbatman said...

effie, bro akn rndu kat effie..study elok2 yer.hehe

e F F i e said...

aie::haha rindu kah?uhuk2 segan..Hepp nanti dah balik jb lagilah tak boleh nak online dah..Sebab internet takde maaa...Ni aie kena bagi fi menang contest projek rm250 tuh k..nanti leh beli broadband

e F F i e said...

aie::haha rindu kah?uhuk2 segan..Hepp nanti dah balik jb lagilah tak boleh nak online dah..Sebab internet takde maaa...Ni aie kena bagi fi menang contest projek rm250 tuh k..nanti leh beli broadband