23 March 2010

Award from Oppa Amir Hasif


Tak tahulah memang betul2 cantik ke tidak belog ini..
Okay ini sedikit sebanyak jawapan yang untuk soalan2 soalan yang diberi

1. Thanx and link the person that gave u the award
     Thanx to bro Amir Hasif yang sudi memberi award ini kepada saya...=)

2. Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
     Aiyoo banyak gila nak bagi award dekat 15 orang..siapa ye?
  1. Miss Diyana Azwa
  2. Miss Nadya
  3. Panadol
  4. Miss Hana
  5. HeartCandy
  6. Miss Nurull
  7. Penyapu
  8. Miss Lolly
  9. Kitty World
  10. Najihah Manaf
  11. iylia
  12. Ailyl
  13. Aina Adnan
  14. Ainnz Abiggaill
  15. Cik Cahaya
3. Contact said blogs and let they've won the award
     emmm..

4. State 7 things bout yourself
     Apa ye?
  • Simple person
  • Already have a special boyfriend
  • Suka join tarian mana2 tapi takut nak perform
  • Suka nyanyi2..
  • Suka sangat2 lagu Saat Terakhir by ST12
  • Suka makan mee..xkesah mee ape2 pun
  • Xreti nak tidur guna bantal and selimut..so kalau orang bagi tilam je pun kita dah lena sangat2..
Okay itu sahaja..
Sekian terima kasih..
Love you all..
Gotta go now..
Jap lagi baru announced orang2 yang dapat award ini..
Tasempat nak gi kelas..
Babai..













2 comments:

Penyapu said...

hehe. thanks !

stormz said...

thanks 4 d award :)

http://stormz-iylia.blogspot.com/2010/03/award-from-afifah.html