20 October 2011

#1 Driving License

Hmm for sure ada yang tahu aku memang tak ada lesen memandu lagi. Hahha okay I'm 25 now. Normally at my age korang mesti dah drive sendiri. Dah ada kereta sendiri kan. Tak yah tipu. Tauuu..


Hmm actually baru-baru nie aku dah gi daftar untuk belajar memandu. Sekali dengan adik aku. Tak pernah mimpi pun but hmm relakan je r kan. Hahha. Baru je habis buat computer test. Adoihhh nasib baik lulus.


Dah ah jawab time sejuk-sejuk. Demam plus batuk plus gastrik lak tuh. But Alhamdulillah aku dapat 48/50. Hmm tak payah repeat lagi kan. Soalan dia tak susah mana pun. If korang membaca and jawab contoh soalan yang dia bagi kat buku yang ada 500 soalan tuh, for sure korang akan lulus. Sebiji2 baii.


After this nak kena wat latihan teori and amali lak. Heish tak sabarla pulak rasa. Nak cepat habis cos nak bawa kereta ayah. Hahha vios tuh. Larat ke fi?


Before daftar lagi dah tanya ayah "Ayah. If Efi dah ada lesen, ayah bagi tak bawa kereta nie?" Hahha. Ayah aku jawab tengoklah dulu pada cara awak memandu. Hahha ada can lagi kan tuh?

1 comment:

padin said...

aku pon umo 25 baru de lesen keta hhaaa