03 May 2010

Wasiat Dari Orang Kaya Kampung Sepening Lalat





Nak tahu siapa hadiahkan lembu comel diatas itu?Meh click [READ MORE]




Hmm Cik Effie ni buka belog Aie aka Darkbatman dah selalu sebab memang selalulah tiap kali online mesti buka belog dia..Tapi tak terdetik pula nak baca entry Aie aka Darkbatman yang [INI]...Iyalah...Bukan best pun belog Aie aka Darkbatman itu..Bosan jerk..Bukan ada apa-apa pun..Ada lembu jerk..Tapi entah kenapa dia ini sangat famous dikalangan blogger kan...Handsome?Huh tak pun..Smart?Smart lagi orang lain..Kacak?Kacak lagi si Ellis Suriyani itu..Comel?Tak ada maknanya..

Hahaha sure lepas ini Fi kena sekeh dengan Aie aka Darkbatman sebab buat statement diatas..Eh Aie aka Darkbatman tahu marah ke?Bukan dia tahu gelak jerk ke?Musykil kejap...*Pangggg disitu

Okey back to the lembu diatas..Hmm thanx to Aie aka Darkbatman sebab sudi nak susah payah hantar lembu seekor ini yang comel, menawan, handsome kalahkan Aie aka Darkbatman dan lagi kacak dari Aie aka Darkbatman ini okey..Hahaha..Bukan senang wooo nak dapat..Kena jawab soalan dengan hati yang ikhlas...Haha alamak dekat atas tadi itu ikhlas ke tak??Hohoho sila scroll bawah untuk dapat jawapan yang ikhlas okay!


Senarai soalan Cepucemas:
1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
Jawapan Ikhlas: Korang tak terasa ke link Aie aka Darkbatman dah banyak diletak di atas?Hah kan dah terletak link lagi sekali..Hadoiii BACKSPACES CEPAT..!!Hahaha jawapan ikhlas okeyh..

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active.
Jawapan Ikhlas: Kenapa tak cukupkan 10 orang jerk terus?Kenapa mesti 7 jerk?Okay senarai pemenang yang bertuah untuk mendapat harta sedikit sorang dari Orang Kaya Kampung Sepening Lalat adalah....Jeng Jeng jeng...!






3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari Orang Kaya Kampung Sepening Lalat
Jawapan Ikhlas: Baiklah encik..Dah siap entry wasiat ini saya akan bagitahu mereka secepat mungkin...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
Jawapan Ikhlas: Hmm ini pun nak tahu ke encik?Okey layanzzz
  • Main dengan sepupu2 yang comel
  • Study sebab sekarang musim exam kowttt...
  • Makan biskut Tiger and minum air nescafe pekat yang sangat sedap lagi menyelerakan..
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
Jawapan Ikhlas: Pelik pebendanya?Fi tak masuk Fear Factor okeyh..Haha kau pesal tetiba emo?

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
Jawapan Ikhlas: Setakat semalam dah genap 930 orang..Itu pun ada yang terpaksa di ignore..Almaklumlah orang comel lagi ayu dan sopan santun jalan lenggang2 bawa bakul pergi pasar pagi-pagi ini kan glamour..Hahaha*pangg disitu*

7. Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…
Jawapan Ikhlas: Dari mana?Ahhh sebok jerk nak tahu..Tak boleh bagitahu..Rahsia sulit ini..Apa gelak-gelak?



8 comments:

BaBy said...

ok2..nant cute amek tagged tu..tgh duk menjawab tagged gak ni..tagged yg sama..heheheh..nant cute link kan sama kat tagged tu k..

e F F i e said...

cute: beres jerk..hehe sian lembu tuh tunggu lama..

Nur Hidayah Yahya said...

effie!! umah aku kat tingkat 14..mane aku nak tambat lembu comel kau ni?kalau tak muat lif ni memang basah ketiak la nak tarik lembu sampai tingkat 14..hahaha..

TTT said...

wah cik effie ramai fren fb die ek..fofular gitew..
hehe..TTT baru je jawab tag ni pagi tadi..nanti TTT letak link effie kat situ taw..
tq dear

e F F i e said...

kech: sila tambat kat tiang lampu bawah yerk..ke ko bawak tiang lampu naik atas sekali?haha tak abis2 ngan ketiak basah dia..hahahahadoiii

e F F i e said...

TTT: hehe ane adelah..tu suma kawan..ada dari kecik sampai ke tua...huhu

akuvision said...

huhuhu...kalau dikumpulkan semua blogger punye lembu...ada riban2

e F F i e said...

akuvision..tawu xpe kn..hahaha