06 May 2010

New Template Again



Akhirnya, rasa tersangat berpuas hati dengan template baru..Alhamdulillah..Walaupun busy study tapi tetap dapat edit..Sebab tak lama pun nak edit..Gambar header, sidebar and everything memang dah berkurun lama tersimpan dekat laptop ini..




Okay fi memang suka edit gambar but bukanlah terer sangat pun..At least i've tried okay..


Semalam after study account terus YM dengan Reine..Haha sorry  Reine..Lagu cam dangdut ini juga yang fi pilih..Lagu Hijau Daun tak dapat nak ambil sebab code dia entah hape2..


Ouh 1 more thing..!I have to mention that the cupcakes and cakes entry has been moved to the sidebar..Kacau entry baru jerk..Letak kat sidebar itu tunggulah sampai ada hati nak edit belog, Fi akan edit..


About the linkies..Dah buat form dah..Tapi kan..Ada satu cerita ni..Tengah-tengah edit form itu, nampak kan form untuk Mens, Ladies and families?I don't know why form families and form ladies itu boleh jerk digunakan tanpa sebarang masalah..Tapi tiap kali nak test yang form lelaki itu, tukarlah nama orang lain macamana pun yang keluar tetap Belog Encik Aie aka Darkbatman..!!Huish gila mencabar gila menyumpah bila jadi macam itu..


Apa taknya..Nak kata code salah, sama jerk dengan yang dekat atas yang lain2 semua itu..Tapi yang lelaki ini payah betul..Siap cakap lagi "Aie, Aie pakai jampi ke hape payah sangat nak edit ni?"


Nasib baik code itu dah boleh betul balik..Kalau tak boleh lagi memang harulah..Memang fi delete jerk terus form itu..Haha gila jahat perangai..


Okay before this ramai yang tanya macamana nak follow..Sebab korang tak nampak kotak follower itu kan?So sekarang fi nak bagitahu siap-siap..Sila take note okay..If you wish to be the one of my followers, you can see the picture named "FOLLOW ME" rite?Click that picture and it will directly linked to my follower box..


Haha pehal aku buat cecanggih sangat?Sebab Fi pakai classic template..Memanglah boleh guna Google Friend Connected tapi masalahnya bila paku objek itu dekat belog, ia akan jadi tersangat lembab..Kadang-kadang loading pun separuh belog sahaja..Bosan kot.....!!Haha
Okay dah check website speed guna iwebtools and dia cakap macam dekat atas itu..Agak berat from template before this but yang penting average speed per KB dia 0 seconds..Maksudnya walaupun berat tapi tak adalah nak tunggu lama nak loading..So okaylah itu kan..

Okay nak sambung study sebab dah rugi 4 jam buat benda alah ini tapi tak menyesal pun..Haha sebab puas hati..Padahal bukan lawa ponnnn....!


Okay yerk...kalau rasa template ini tak cantik, sila bagitahu saya tapi nak suruh fi tukar template itu memang rasanya tak akan dibuatlah kan..Sebab this is my belog..So who cares???Haha gila jahat..Dah2 need to stop..Salam..Have a nice day..!

2 comments:

Sylarius said...

study rerajin yer. chaiyok! chaiyok! hehe

NichKhun said...

fie.. meh nak komen boleh tak? hehehe ermm fie.. sungguh comel.. kagom ngan "sweet escapes" awak wat tu.. seyes.. tapi kan effie entri effie punye tulisan kecik la effie.. huhuhu