17 April 2010

Review lagu





Salam semua..Okey lagu dekat blog dah bertukar..Special thanx to Encik Gratisan Musik sebab before this letak code lagu ini dekat blog, dia jadi error walaupun codenya dah betul..Okey about this song..


Effie memang sangat-sangat suka lagu ini..Kadang-kadang boleh meleleh airmata okeyh bila dengar lagu ini..Sebab ada satu sejarah yang Effie tak nak ia berulang bila dengar lagu ini..Hehe janganlah korang tanya kenapa blog warna bukan main meriah tapi lagu nak sedih..Wah3..

Lirik Effie dah letak siap-siap dekat sidebar..Trylah dengar sambil nyanyi okeyh..I love vokalis ST12 punya suara..Sangat sedap okeyh..!Actually tadi masa nak update lagu, memang banyak lagu-lagu yang Effie suka..Antaranya lagu Wanita Yang Kau Pilih by Rossa, Diriku Bukan Aku by Tilu, Bitter Heart by Zee Avi but this song by Zee Avi still tak masuk Gratisan Musik lagi..Huhu last2 pilih lagu ini juga..

Kenapa Effie suka letak lagu slow?Sebab korang suka ke bila buka blog orang, tiba tiba keluar lagu yang bapak gila punya kuat kan..Bagi yang suka dengar lagu dekat laptop guna headphone, tak ke pecah gegendang telinga orang itu??Haha macam pernah terjadi saja dekat diri sendiri..Memang pun okey..!!Dahlah blog itu warna dia soft sebab tuan rumahnya muka sweet dan lembut..Tiba-tiba tengah syok layan lagu slow dekat laptop guna earphone, keluar lagu rock entah apa tajuk pun Effie tak pasti..Terus terkejut gila and terus Mute laptop..Terkejut okey!Sila jangan buat begitu lagi okey..Eheh..


Lagu before this ramai yang tanya lagu siapa..Padahal Effie dah siap letak dah tajuk lagu itu..Lagu Twinkle Away By Brainstewz..Okey lagu itu memang tak ramai orang yang tahu..Hanya orang yang suka group Indi sahaja yang tahu pasal lagu itu..Sebab dia tak pernah keluar dekat radio setakat inilah..Adakah itu bermakna Effie pergi Konsert Underground ke hape??Ouh tak okey..Lagu itu Effie dapat dari adik...Hehe..


Okey cukuplah itu review lagu..Salam sayang..Muaxx..!

2 comments:

Chaon Cornerz said...

layan lagu nie jap.. jiwang2 dlu.. kekke..

- e F F i e - said...

hehe..